8 Nisan Türkiye Fizyoterapistler Günü Kutlaması

Sevgili Öğrenciler, Değerli Akademisyenler ve Meslektaşlarımız,

Fizyoterapi, insan vücudunun hareketliliğini, fonksiyonlarını ve yaşam kalitesini iyileştirmek için fiziksel yöntemler ve egzersizlerin kullanıldığı bir tıbbi disiplindir. Fizyoterapistler, bireylerin yaşam kalitesini artırmak, rehabilitasyon süreçlerini desteklemek ve sağlık hizmetlerine değer katmak için özverili bir şekilde çalışmaktadırlar.

Her yıl 8 Nisan'da kutladığımız Türkiye Fizyoterapistler Günü, fizyoterapistlerin önemli katkılarını kutlamakla kalmaz, aynı zamanda bu alandaki mesleki gelişimleri teşvik etmek için bir platform sunar. Bu vesileyle, ülkemizde fizyoterapi eğitimine ve uygulamasına olan destek ve ilginin artmasını umuyoruz. Bugün, fizyoterapistlerin önemli rolü ve etkileri hakkında farkındalık yaratmak, mesleki başarıları kutlamak açısından değerli bir gündür.

Bugün vesilesi ile hayatlara umut olan, bilgi, emek sabır ve azimle bu hayatlara yıllar ve anlam katan tüm meslektaşlarımızın “8 Nisan Türkiye Fizyoterapistler Günü”nü en içten dileklerimizle kutlarız.

Saygılarımızla,

Ordu Üniversitesi