Dekan Öğrenci Buluşması 23 Ekim 2020 Tarihinde Online Olarak Gerçekleştirildi

2020-2021 Eğitim- Öğretim Yılında Fakültemize yeni kayıt yaptıran 1. Sınıf öğrencileri ile Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL,  23 Ekim 2020 tarihinde online olarak “ Dekan – Öğrenci”  buluşması gerçekleştirdi.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL, Hemşirelik Bölümü ile Sağlık Yönetimi Bölümü 1. sınıf öğrencileriyle 23.10.2020 tarihinde  online ortamda buluştu. Dekan-öğrenci buluşma toplantısı;  Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ebru ŞAHİN, Fakültemiz öğretim elemanlarından öğrencilerimizin danışmanlığını yürüten Doç. Dr. Dilek KÜÇÜK ALEMDAR, Dr. Öğr. Üyesi Hanife DURGUN ve Dr. Öğr. Üyesi Turgut ŞAHİNÖZ ‘ün katılımlarıyla gerçekleştirildi. Toplantıda öğrencilerimize eğitim- öğretim faaliyetleri hakkında bilgiler verildi, dilek ve istekleri dinlendi ve 2020-2021 Eğitim- Öğretim Yılında bütün öğrencilerimize,  başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmeleri temenni edildi.

Eklenme Tarihi : 23-10-2020 16:17:54