Dekan-Öğrenci Buluşması Online Olarak Gerçekleştirildi

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL, Hemşirelik Bölümü 1., 2., 3. sınıf ve Sağlık Yönetimi Bölümü 1. ve 2. sınıf öğrencileri ile 02 Mart 2021 tarihinde saat 12:30'da online olarak"Dekan-Öğrenci Buluşması" gerçekleştirdi.

Dekan-öğrenci buluşma toplantısı;Fakültemiz Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Nurgül BÖLÜKBAŞ , Doç. Dr. Taşkın KILIÇ ve Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sedat BOSTAN ve Fakültemiz öğretim elemanlarının katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Öğrencilere 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında ders ve uygulamalar ile ilgili bilgi verildi, öğrencilerin soruları alınarak cevaplandı ve sorunları hakkında bilgi alındı. Dilek istek ve temenniler paylaşılarak yeni eğitim- öğretim döneminde öğretim elemanları ve öğrencilere başarılar  temenni edildi.

Eklenme Tarihi : 04-03-2021 17:01:49