Sağlık Bilimleri Fakültesi "Öğretim Elemanı Uyum Programı ve Kurumsal Aidiyet Eğitimi” Online Olarak Gerçekleştirildi.

Fakültemizde görev yapan araştırma görevlilerine yönelik "Öğretim Elemanı Uyum Programı ve Kurumsal Aidiyet Eğitimi” 22/04/2021 Perşembe günü 12:00-14:00 saatleri arasında, online olarak gerçekleştirildi.

Fakültemiz  Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL’in açılış konuşması ile başlayan eğitim, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nurgül BÖLÜKBAŞ’ın Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Hemşirelik Bölümü Tanıtımı, Doç. Dr. Sedat BOSTAN’ın Sağlık Yönetimi Bölümünün Tanıtımı, Doç. Dr. Diler Us ALTAY’ın Beslenme ve Diyetetik Bölümünün Tanıtımı, Doç. Dr. Sevim ACARÖZ CANDAN’ın Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Bölümünün tanıtımının ardından Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Nülüfer ERBİL “Yükseköğretim Kurumları Etik İlkeleri”, Dekan Yardımcısı Doç Dr. Taşkın KILIÇ “İş Kalitesi ve Sorumluluk Bilinci”, Fakülte Sekreteri Esra PARLAK  “Mevzuat, Yazışma Kuralları ve İdari Konular" hakkında  katılımcılara eğitim vermiştir.

Eklenme Tarihi : 26-04-2021 13:06:32