2021-2022 Konferans ve Seminer Programı Kapsamında Prof. Dr. Sedat BOSTAN Tarafından Bilimsel Araştırma Konusunda Akademisyen Görüşleri Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Fakültemizce düzenlenen 2021-2022 Konferans ve Seminer Programı kapsamında 06/12/2021 tarihinde Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sedat BOSTAN tarafından “Bilimsel Araştırma Konusunda Akademisyen Görüşleri” konulu konferans gerçekleştirildi.

Şahin Dere Konferans Salonu’nda düzenlenen konferans programına Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL, akademik ve idari personeller katıldı.

Sunumda; TUBA Bilim Raporu ve Bilimsel Araştırmalar konusunda akademisyen görüşlerinin bilimsel sonuçlarına yer verildi.

Konferans sonrası Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL tarafından Prof. Dr. Sedat BOSTAN’a teşekkür belgesi takdim edildi.

Eklenme Tarihi : 10-12-2021 16:05:17