2021-2022 Konferans ve Seminer Programı Kapsamında Doç. Dr. Sevim ACARÖZ CANDAN Tarafından "Ağrının Nörofizyolojisi ve Ağrıya Fizyoterapist Yaklaşımı" Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Fakültemizce düzenlenen 2021-2022 konferans ve seminer programları kapsamında Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sevim ACARÖZ CANDAN tarafından 27/12/2021 tarihinde "Ağrının Nörofizyolojisi ve Ağrıya Fizyoterapist Yaklaşımı" konulu konferans gerçekleştirildi.Konferans programına Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Nurgül BÖLÜKBAŞ ve Doç. Dr. Taşkın KILIÇ ile akademik ve idari personeller katıldı. Konferansta ağrının fizyolojik etki mekanizması, ağrıya neden olan faktörler, ağrı değerlendirmesi ve ağrıyı azaltmak için kullanılan fizyoterapi ve rehabilitasyon modaliteleri hakkında bilgilendirme yapıldı.Konferans sonrası Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Nülüfer ERBİL tarafından Doç. Dr. Sevim ACARÖZ CANDAN'a teşekkür belgesi takdim edildi.

Eklenme Tarihi : 28-12-2021 13:29:57