2021-2022 Konferans ve Seminer Programları Kapsamında Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL Tarafından 'Sistematik Derleme' Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Fakültemizce düzenlenen 2021-2022 konferans ve seminer programları kapsamında Fakültemiz Dekanı ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL tarafından  28/02/2022 tarihinde  “Sistematik Derleme” konulu konferans  gerçekleştirildi.Konferans programına Fakültemiz    Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Nurgül BÖLÜKBAŞ,  Doç. Dr. Taşkın KILIÇ  ile akademik personel ile öğrenciler  katıldı.Konferansta sistematik derleme, hazırlama aşamaları hakkında  bilgiler verildi.Konferans sonrası Fakültemiz Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Nurgül BÖLÜKBAŞ ve  Doç.  Dr. Taşkın KILIÇ tarafından Fakültemiz Dekanı ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL‘e  teşekkür belgesi takdim edildi.

Eklenme Tarihi : 01-03-2022 16:51:47