Erasmus Akademik Personel Ders Verme Hareketliliği Kapsamında Slovenya Maribor Üniversitesi Öğretim Üyeleri Assoc. Prof. Suzana Kraljić, Assoc. Prof. Jadranka Stričević, Alma Mater Europaea’dan Prof. Dr. Jana Goriup Fakültemizi Ziyaret Etti

Erasmus+ akademik personel ders verme hareketliliği kapsamında Slovenya’daki Maribor Üniversitesi’nden öğretim üyeleri Assoc. Prof. Suzana Kraljić, Assoc. Prof. Jadranka Stričević,  Alma Mater Europaea’dan Prof. Dr. Jana Goriup  Fakültemiz Hemşirelik Bölümünde 14-17 Mart 2022 tarihleri arasında ziyarette bulundu.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL’i makamında ziyaret eden Assoc. Prof. Suzana Kraljić, Assoc. Prof. Jadranka Stričević ve Prof. Dr. Jana GORIUP ile Fakülte öğretim üyeleri arasında uluslararası çalışmalarda ikili işbirliği için görüşmelerde bulunuldu.

Erasmus+ akademik personel ders verme hareketliliği kapsamında Fakültemiz Hemşirelik Bölümüne gelen, Assoc. Prof. Suzana Kraljić “Patient Rights: from legistation to case-law” , Prof. Dr. Jadranka Stričević “Ergonomics and nursing” ve  Prof. Dr. Jana Goriup “Social processes and relations in nursing” başlıklı konuları sundu. Ziyaretçi öğretim üyelerinin  sunum etkinliklerine Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nurgül BÖLÜKBAŞ ile akademik personel ve çok sayıda öğrenci katıldı. Eğitim sonrası, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL tarafından Slovenya’dan gelen Assoc. Prof. Suzana Kraljić “Patient Rights: from legistation to case-law” , Prof. Dr. Jadranka Stričević “Ergonomics and nursing” ve  Prof. Dr. Jana Goriup’e teşekkür belgesi takdim edildi.

Erasmus+ akademik personel ders verme hareketliliği kapsamında Slovenya’daki Maribor Üniversitesi öğretim üyeleri, Assoc. Prof. Suzana Kraljić, Assoc. Prof. Jadranka Stričević,  Alma Mater Europaea’dan Prof. Dr. Jana Goriup , Ordu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümündeki ziyaretleri ile ilgili memnuniyetlerini dile getirdiler ve üniversiteler arasında öğrenci ve öğretim üyesi hareketliliği ile ortak çalışmaların artması dileklerini belirtiler.

Eklenme Tarihi : 22-03-2022 08:49:02