Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sevim ACARÖZ Yürütücülüğünde Erasmus+ KA220-SCH Kapsamında 'Proje Bilgilendirme ve Koordinasyon Toplantısı' Gerçekleştirildi

Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sevim ACARÖZ’ün yürütücülüğünü yaptığı Erasmus+ KA220-SCH “Sustaining And Enhancing Healthy Lifestyle Behavior in Students With Special Needs And Their Teachers in Unexpected Crisis Events” başlıklı SAHHim projesi Ulusal Ajans tarafından 170.341 Avroluk hibe ile desteklenmeye uygun görülmüş ve proje ekibince çalışmalara başlanmıştır.

Ordu Üniversitesi koordinatörlüğünde yürütülen projeye Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Adil Karlıbel Mesleki Eğitim Okulu, Durugöl Ortaokulu, Alexandru Ioan Cuza Iaşi Üniversitesi (Romanya), Girişimcilik Geliştirme Enstitüsü (iED) (Yunanistan), "A.Lincoln " Yüksek Öğrenim Enstitüsü (İtalya), Vasil Glavinov İlköğretim Okulu (Kuzey Makedonya) paydaş olarak katkı sunacaktır. Proje bünyesinde özel gereksinimli öğrenciler ve öğretmenlerinde sağlıklı yaşam biçimi davranışının mevcut durumunu belirlemek ve hazırlanacak içeriklerle (video, rehber, etkileşimli kitap) beklenmedik kriz durumlarında sağlıklı yaşam biçimi davranışını geliştirmek ve sürdürmek amaçlanmaktadır.

13 Nisan 2022 tarihinde Fakültemiz  Çotanak Seminer Salonu’nda Ordu’da bulunan paydaşlara yönelik “Proje Bilgilendirme ve Koordinasyon Toplantısı” gerçekleştirilmiştir. Toplantıda Doç. Dr. Sevim Acaröz,  Arş. Gör. Duygu Mataracı Değirmenci, Arş. Gör. Abdullah Sinan Akoğlu, Öğretmen Emine Gemici ve Öğretmen Belgin Dede yaptıkları sunumlar ile bilgilendirme sağlamış toplantı sonunda projede görev alacak öğretmenler ile görüş alışverişinde bulunulmuştur

Eklenme Tarihi : 18-04-2022 10:36:54