2021-2022 Konferans ve Seminer Programı Kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Hanife DURGUN tarafından "Hemşirelikte Süreç Yönetimi" Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Fakültemizce düzenlenen 2021-2022 konferans ve seminer programları kapsamında Hemşirelik Bölümü Hemşirelik Esasları Anabilim Dalı öğretim üyesi  Dr. Öğr. Üyesi Hanife DURGUN  tarafından  18/04/2022 tarihinde "Hemşirelikte Süreç Yönetimi" konulu konferans  gerçekleştirildi.

Konferans programına Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Nurgül BÖLÜKBAŞ ve Doç. Dr. Taşkın KILIÇ  ile akademik ve idari personeller  katıldı.

Konferans sonrası Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL tarafından Dr. Öğr. Üyesi Hanife DURGUN'a  teşekkür belgesi takdim edildi.

Eklenme Tarihi : 19-04-2022 14:01:01