Fakültemizde 'Hemşirelik Haftası Sempozyumu' Gerçekleştirildi

Fakültemizde "Hemşirelik Haftası Sempozyumu”  12-13 Mayıs 2022 tarihlerinde online olarak gerçekleştirildi.

YouTube oduzem kanalı üzerinden gerçekleştirilen sempozyuma Üniversitemiz Rektörü ve Sempozyum Onursal Başkanı Prof. Dr. Ali AKDOĞAN, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL, akademisyenler ile öğrenciler ve davetliler katıldı. Dekanımız Prof. Dr. Nülüfer ERBİL ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali AKDOĞAN'ın açılış konuşmalarının ardından Hemşirelik Bölümü öğretim Üyesi Doç. Dr Nilgün GÖKTEPE'nin oturum başkanlığında "Hemşirelikte Güncel Sorunlar " konulu panel düzenlendi.

Düzenlenen panel kapsamında İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Florance Nightingale Hemşirelik Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Sevim ULUPINAR tarafından "Hemşirelik Eğitiminde Güncel Sorunlar", Ordu Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Sorumlu Hemşiresi Nazlı ALTUN LAÇİNKAYA tarafından "Uygulama Alanında Güncel Sorunlar" ve İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Florance Nightingale Hemşirelik Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ülkü BAYKAL tarafından "Hemşirelik Eğitiminde Güncel Sorunlar" başlıklı  konuşmalar gerçekleştirildi.

Sempozyumun ikinci gününde Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hacer GÖK UĞUR ve Atatürk Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Cantürk ÇAPIK  ile “Bir Ölçek Geliştirme Serüveni” konulu konferans gerçekleştirildi.

Konferansın ardından Doç. Dr. Nurgül BÖLÜKBAŞ'ın oturum başkanlığında, “Kariyer Yolculuğum” konulu panel, yurtdışı deneyimlerini paylaşan Ordu devlet hastanesi hemşiresi Elif ATLI (Arnavutluk), Fatih ATASOY (İngiltere) ve Hemşirelik Anabilim Dalı Doktora Öğrencisi Nuran ÇOSKUN'un (Almanya) katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Eklenme Tarihi : 18-05-2022 10:37:00