2021-2022 Konferans ve Seminer Programı Kapsamında Arş. Gör. Dr. Yasemin KALKAN UĞURLU tarafından 'Akademik Başarının Anahtarı: Fiziksel Aktivite' Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Fakültemizce düzenlenen 2021-2022 konferans ve seminer programları kapsamında Hemşirelik Bölümü İç Hastalıkları Hemşireliği  Anabilim Dalı  Arş. Gör. Dr. Yasemin KALKAN UĞURLU tarafından  23/05/2022 tarihinde "Akademik Başarının Anahtarı: Fiziksel Aktivite" konulu konferans  gerçekleştirildi.

Konferans programına  Dekanımız Prof. Dr. Nülüfer ERBİL, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Nurgül BÖLÜKBAŞ ve Doç. Dr. Taşkın KILIÇ  ile akademik ve idari personeller  katıldı.

Konferans sonrası Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL tarafından Arş. Gör. Dr. Yasemin KALKAN UĞURLU'ya  teşekkür belgesi takdim edildi.

Eklenme Tarihi : 25-05-2022 12:24:09