2021-2022 Konferans ve Seminer Programı Kapsamında Arş. Gör. Duygu MATARACI DEĞİRMENCİ Tarafından'Popüler Diyetler' Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Fakültemizce düzenlenen 2021-2022 konferans ve seminer programları kapsamında Beslenme ve Diyetetik Bölümü Diyetetik  Anabilim Dalı  Arş. Gör. Duygu MATARACI DEĞİRMENCİ tarafından  06/06/2022 tarihinde "Popüler Diyetler" konulu konferans  gerçekleştirildi.

Konferans programına  Dekanımız Prof. Dr. Nülüfer ERBİL, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Nurgül BÖLÜKBAŞ ve Doç. Dr. Taşkın KILIÇ  ile akademik ve idari personeller  katıldı.

Konferans sonrası Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL tarafından Arş. Gör. Duygu MATARACI DEĞİRMENCİ'ye  teşekkür belgesi takdim edildi.

Eklenme Tarihi : 08-06-2022 16:48:27