Fakültemizde Doç. Dr. Taşkın KILIÇ Tarafından 'Beden Dili' Konferansı Gerçekleştirildi

Sağlık Bilimleri Fakültesi 2022-2023 yılı Konferans programı kapsamında Fakütemiz Dekan Yardımcısı ve  Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Taşkın KILIÇ “Beden Dili” konusunda eğitim verdi. Konferanstan Önce Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL, Fakültenin faaliyetleri ve konferans programının içeriği hakkında bilgiler verdi. Eğitim boyunca Beden Dili ve Sözsüz İletişim Teknikleri interaktif yöntemlerle ele alındı. Programa Ordu Üniversitesinden Dekanlar, Dekan Yardımcıları, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı. Seminer sonunda, programda davetliler arasında yer alan Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sabri YENER, Doç. Dr. Taşkın  KILIÇ’a Teşekkür Belgesi takdim etti.

Eklenme Tarihi : 22-11-2022 09:22:55