SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL, TÜBİTAK Projesi Kapsamında Destek Alan Öğrenciler ve Danışman Öğretim Üyelerini Tebrik Etti

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL, TÜBİTAK 2209-A- Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2022 Yılı 1. Dönem Çağrısında destek alan öğrenciler ve danışman öğretim üyelerini tebrik etti.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL, TÜBİTAK 2209-A -Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2022 Yılı 1. Dönem Çağrısında destek alan hemşirelik bölümü öğrencileri Meral ÇETİN ve Buğra BALA ile danışman öğretim üyeleri Doç. Dr. Hacer GÖK UĞUR ve Doç. Dr. Hanife DURGUN’u makamında kabul etti.  

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL, Meral ÇETİN’in Doç. Dr. Hacer GÖK UĞUR danışmanlığında “Huzurevindeki Yaşlılara Uygulanan Çicek Baskısı Faaliyetinin Yaşlıların Kaygı Düzeylerine Etkisi” isimli çalışması ve Buğra BALA’nın Doç. Dr. Hanife DURGUN danışmanlığında “Hemşirelik Öğrencilerinin Periferik İntravenöz Katater Uygulamasında Ven Gözlüğü Kullanımının Uygulama Başarısına Etkisi: Tek Kör Randomize Kontrollü Çalışma” isimli çalışmasının Tübitak 2209-A kapsamında desteklenmesinden dolayı öğrencileri ve danışman öğretim üyelerini tebrik etti ve bu başarının fakültemiz öğrencilerine örnek olması ve bilimsel çalışmaların artarak devam etmesi dileğini belirtti.


Eklenme Tarihi : 28-11-2022 13:26:39