Fakültemiz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Konferans Programı Kapsamında Doç. Dr. Nilgün GÖKTEPE Tarafından 'Hemşirelikte Yönetim-Liderlik' Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Fakültemizce düzenlenen 2022-2023 konferans programı kapsamında Hemşirelikte Yönetim Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Nilgün GÖKTEPE tarafından 08/12/2022 tarihinde "Hemşirelikte Yönetim-Liderlik" konulu konferans gerçekleştirildi. Konferans programına Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Nurgül BÖLÜKBAŞ ve Doç. Dr. Taşkın KILIÇ  ile akademik, idari personeller ve öğrenciler katıldı. Konferans sonrası Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL tarafından Doç. Dr. Nilgün GÖKTEPE’ye teşekkür belgesi takdim edildi.

Eklenme Tarihi : 09-12-2022 16:44:45