2022-2023 Akademik Eğitim Programı Kapsamında Doç. Dr. Taşkın KILIÇ Tarafından 'Hipotez ve Araştırma Modeli Oluşturma' Konulu Eğitim Verildi

Fakültemiz tarafından düzenlenen  2022-2023 Akademik Eğitim Programı kapsamında Sağlık Yönetimi Bölümü Sağlık Ekonomisi ve Politikası Anabilim Dalı  öğretim üyesi Doç. Dr. Taşkın KILIÇ tarafından "Hipotez ve Araştırma Modeli Oluşturma" konulu eğitim verildi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali AKDOĞAN'ın da katılımıyla gerçekleştirilen programa  Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Nurgül BÖLÜKBAŞ  ile akademik personeller katıldı.Program sonunda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL tarafından Doç. Dr. Taşkın KILIÇ'a teşekkür belgesi takdim edildi.

Eklenme Tarihi : 05-01-2023 10:13:35