Fakültemiz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Konferans Programı Kapsamında Doç. Dr. Sevim ACARÖZ Tarafından 'Sağlık Programlarında Akreditasyon Süreci' Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Fakültemiz tarafından düzenlenen 2022-2023 konferans programı kapsamında Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Sevim ACARÖZ tarafından 12.01.2023 tarihinde “Sağlık Programlarında Akreditasyon Süreci” konulu konferans gerçekleştirildi. Konferans programına Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Nurgül BÖLÜKBAŞ ve Doç. Dr. Taşkın KILIÇ ile akademik, idari personeller ve öğrenciler katıldı. Konferans sonrası Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL tarafından Doç. Dr. Sevim ACARÖZ’e teşekkür belgesi takdim edildi.

Eklenme Tarihi : 16-01-2023 16:32:00