2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Konferans Programı Kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Betül BAYRAK Tarafından 'Ağrı ve Kontrolü' Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Fakültemiz tarafından düzenlenen 2022-2023 konferans programı kapsamında Hemşirelik Bölümü İç Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Betül BAYRAK  tarafından 23/02/2023 tarihinde "Ağrı ve Konrtrolü " konulu konferans gerçekleştirildi. Konferans programına Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Nurgül BÖLÜKBAŞ ve Doç. Dr. Taşkın KILIÇ ile akademik, idari personeller ve öğrenciler katıldı. Konferans sonrası Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL tarafından Dr. Öğr. Üyesi Betül BAYRAK'a teşekkür belgesi takdim edildi.

Eklenme Tarihi : 27-02-2023 11:51:01