SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

Fakültemizde 'Hemşirelik Haftası Sempozyumu' Gerçekleştirildi

Fakültemizde "Hemşirelik Haftası Sempozyumu”  12 Mayıs 2023 tarihlerinde online olarak gerçekleştirildi.

YouTube oduzem kanalı üzerinden gerçekleştirilen sempozyuma Üniversitemiz Rektörü ve Sempozyum Onursal Başkanı Prof. Dr. Ali AKDOĞAN, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL, akademisyenler ile öğrenciler ve davetliler katıldı. Dekanımız Prof. Dr. Nülüfer ERBİL ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali AKDOĞAN'ın açılış konuşmalarının ardından Hemşirelik Bölümü öğretim Üyeleri Prof. Dr. Nurgül BÖLÜKBAŞ ve Doç. Dr. Hacer GÖK UĞUR'un  oturum başkanlığında "Hemşirelik: Dünü, Bugünü, Geleceği" konulu panel düzenlendi.

Düzenlenen panel kapsamında Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Havva ÖZTÜRK  tarafından "Hemşirelik Mesleğinin Gelişimi", Ordu Devlet Hastanesi KBB-Göz Servisi Hemşiresi Aslıhan KAYABOYNU tarafından "Hemşirelerin Değişen Rol ve Görevleri" ve Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Sergül DUYGULU tarafından "Geleceğin Hemşireleri İçin Hemşirelik Eğitimi" başlıklı  konuşmalar gerçekleştirildi.

Sempozyumun ikinci oturumunda Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Dilek KÜÇÜK ALEMDAR ve Doç. Dr. Nevin GÜNAYDIN'ın oturum başkanlığında "Lisans ve Lisansüstü Eğitimi ile İlgili Öğrencilerin Görüşleri ve Beklentileri " konulu panel, Ordu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Kader YAMANOĞLU, Ordu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü yüksek lisans öğrencisi Cansel ÖZTÜRK ve Ordu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Doktora öğrencisi Mevlüde ALPASLAN ARAR'ın katılımlarıyla "öğrenci perspektifinden lisans, yükseklisans ve doktora eğitimi" konularında şöyleşiler  gerçekleştirildi.

 https://www.youtube.com/watch?v=1Bv-3-H0X_o


Eklenme Tarihi : 17-05-2023 09:52:08