Fakültemiz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Fakültemiz  2022-2023 eğitim öğretim dönemi mezuniyet töreni Üniversitemiz Morfoloji binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Niyazi Taşçı, Prof. Dr. Tahsin Tonkaz, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nülüfer Erbil, Dekan Yardımcıları Prof Dr. Taşkın KILIÇ, Prof. Dr. Nurgül BÖLÜKBAŞ, akademik ve  idari personel ile öğrenciler, mezun olan öğrencilerin aileleri ve davetliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer Erbil ve  Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahsin Tonkaz'ın açılış konuşmasının ardından Hemşirelik Bölümü ve Sağlık Yönetimi Bölümünden derece ile mezun olan öğrencilere başarı ödülleri ve tüm öğrencilere mezuniyet anı belgelerinin verilmesi ile devam etti. Tören mezuniyet kütüğüne plaket çakılması, hemşirelik yemini ve mezuniyet keplerinin atılmasının ardından sona erdi.

Eklenme Tarihi : 03-07-2023 15:46:11