SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sevim ACARÖZ ün Yürütücüsü Olduğu Erasmus +2021-1-TR01-KA220-SCH-000024715 Nolu SAHHİM Projesi Kapanış Programı Düzenlendi.

Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim Üyesi Doç. Dr. Sevim ACARÖZ’ün yürütücülüğünü yaptığı “Beklenmedik Kriz Durumlarında Özel Gereksinimli Bireyler ve Öğretmenlerinde Sağlıklı Yaşam Biçimi Davranışının Geliştirilmesi ve Sürdürülmesi” başlıklı Erasmus+ KA220-SCH SAHHim projesi kapanış programı Üniveristemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan BAŞ, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL, Üniversitemiz protokolü ve il protokol temsilcilerinin katılımlarıyla 14 Aralık 2023 tarihinde saat 11:00'da Üniversitemiz Ceren Özdemir Konferans Salonunda  gerçekleştirildi. Projede sona yaklaşırken proje çıktıları olan interaktif kitap, videolar ve rehber paydaşlara takdim edildi. Yaklaşık 300 kişinin katılımıyla gerçekleşen projeye uluslararası ortaklar online olarak Romanya, Kuzey Makedonya, Yunanistan ve İtalyadan katılarak çok verimli bir yaygınlaştırma programı gerçekleştirildi. Fiziksel aktivite, sağlıklı beslenme ve mental sağlık başlıkları altında ele alınan proje katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

Eklenme Tarihi : 22-12-2023 11:59:03