Fakültemizde "Sağlık Yöneticileri Günü " Konulu Panel Gerçekleştirildi

Fakültemiz  Sağlık Yönetimi Bölümü ve Üniversitemiz Sağlık Yönetimi Öğrenci  Kulübü işbirliğinde 18 Aralık “Sağlık Yöneticileri Günü” kapsamında 19 Aralık 2023 tarihinde Şahin Dere Konferans Salonunda panel oturumları düzenlenmiştir.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Derya BOSTANCI, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL, Üniversitemiz Genel Sekreteri Serkan YALKIN, Ordu ilinde yer alan sağlık kuruluşlarının yöneticileri, öğretim elemanları ve öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleşen etkinliğin ilk panelinde,  Fakültemiz Sağlık Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Mustafa AMARAT’ın moderatörlüğünde panelist olarak katılan Ordu İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Dursun TÜZÜN, Ordu Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ali YILMAZ, Ordu Umut Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı İdris ALTUNEL “100. Yılda Hasta ve Çalışan Memnuniyeti “ konusunda konuşmalarını gerçekleştirmişlerdir. Panelistlere Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer Erbil tarafından teşekkür belgeleri takdim edilmiştir.

Etkinliğin “İş ve Akademik Hayatta Mezun Öğrenci Deneyimleri” konulu ikinci paneli, Fakültemiz Sağlık Yönetimi Bölümü öğretim elemanı Arş. Gör. Deniz GÜNEŞ’in moderatörlüğünde; Medical Park Kurumsal Tanıtım Bölge Müdürü Özlem YAZICI, Acıbadem Hastanesi Saha Operasyon Sorumlusu İbrahim FAZLA, Ordu Devlet Hastanesi personeli Muhammed ÇİĞDEM ve Sağlık Yönetimi Yüksek Lisans öğrencisi Şevval ATAKLI’nın panelist olarak katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Ayrıca Sağlık yönetimi bölümümüz mezunu Medipol Hastanesi Kalite Uzman Yardımcısı Bensu İrem YILMAZ’ın deneyimleri video olarak katılımcılarla  paylaşılmıştır. Panelin sonunda panelistlere Sağlık Yönetimi Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Taşkın KILIÇ tarafından teşekkür belgeleri takdim edilmiştir.

Eklenme Tarihi : 26-12-2023 11:40:59