Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Tarafından 19/03/2024 Tarihinde Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

Fakültemiz Hemşirelik Bölümü 19 Mart 2024 Salı günü saat 15.00 Ordu Devlet Hastanesi Konferans salonunda Dış Paydaş toplantısı gerçekleştirmiştir. Toplantıya fakültemiz adına Dekan Prof.Dr. Nülüfer ERBİL, Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nurgül BÖLÜKBAŞ, Ordu Devlet Hastanesine klinik uygulamaya çıkan akademik personel ve klinik uygulamada olan öğrenciler katılmıştır. Toplantıya Ordu Devlet Hastanesi adına Bakım Hizmetleri Müdürü Hülya ALP ve klinik sorumlu hemşireleri ve klinik hemşireleri katılmıştır.

Toplantıda fakültemizin, hemşirelik öğrencilerinin klinik uygulamalarında hemşirelerden beklentileri ve hemşirelerin öğrenciden, öğretim elemanlarından ve fakültemizden beklentilerine yönelik karşılıklı görüş alış-verişinde bulunulmuştur. Ayrıca klinik hemşirelerinin öğrenci eğitimindeki sorumlulukları ve öğrencilerin klinik uygulamalarda uyması gereken konular hakkında Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nurgül BÖLÜKBAŞ tarafından  uygulama yönergesi kapsamında bilgilendirme yapılmıştır.

Eklenme Tarihi : 28-03-2024 16:10:55