- Fakültemiz Beslenme ve Diyetetik Bölümünden öğretim üyemiz ve öğretim elemanımız Erasmus Personel Hareketliliğini gerçekleştirdi.
- Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanı Fatma AKSOY ŞİRİN Polonyada bulunan Medical University of Lublinin Holistik Bakım ve Hemşirelik Yönetimi Bölümünü Ziyarette Bulundu.
- Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Mezun Kahvaltı Etkinliği Düzenlendi
- Fakültemiz Sağlık Yönetimi Bölümü III. Mezunlar Buluşması Etkinliği Düzenlendi
- Fakültemiz Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Fuat Yüksel, TÜBİTAK Bilim Söyleşisinde Öğrencilerle Buluştu
- Hemşirelik Haftası Sempozyumu gerçekleştirildi
- Fakültemiz Ordu Üniversitesi Tanıtım ve Akademisyen Kitap İmza Gününde Tanıtım Standı ile Yer Aldı
- Hemşirelik Haftası Kapsamında Poster Yarışması Düzenlendi
Hemşirelik Bölümü İç Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

Hemşirelik Bölümü kalite ve akreditasyon çalışmaları kapsamında 13.03.2025 tarihinde Ordu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Şahin Dere Konferans salonunda iç paydaş toplantısı gerçekleştirildi. Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nurgül Bölükbaş’ın moderatörlüğünde gerçekleşen toplantı Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nülüfer Erbil’in açılış konuşması ile başladı. Dekan Yardımcılarından Doç. Dr. Sevim Acaröz ve Doç. Dr. Nilgün Göktepe, Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri ve elemanları, fakültemizde ders veren farklı bölümlerden öğretim üye ve elemanları, fakülte sekreteri, idari personel ve lisans öğrencilerinin katılım sağladığı toplantıda, bölümde yürütülen akreditasyon çalışmaları hakkında bilgi verildi.
Toplantının ilk bölümünde, program amaçları ve çıktıları sunularak akreditasyon sürecinin mevcut durumu, yapılan iyileştirmeler ve gelecekte atılması planlanan adımlar katılımcılarla paylaşıldı. Öğrenciler, eğitim süreçlerine yönelik beklentilerini dile getirirken özellikle klinik uygulamaların etkinliği ve kaliteli eğitimin sürdürülebilirliği konusunda görüş bildirdiler. Toplantıda, mezunların sektördeki yerleri ve iş bulma süreçleri hakkında güncel verilere erişim olanakları konusunda fikirler paylaşıldı. Toplantı sonunda iç paydaşlardan mezun hemşirelerin sahip olması gereken bilgi, beceri ve tutumlar hakkında da katılımcıların görüşleri alındı.
İç Paydaşlarımıza program amaçları ve mezunlarımız hakkında verdikleri değerli görüşleriyle katkıda bulundukları için teşekkür ederiz.


