- Vefa Ödülleri Töreni
- Tübitak 2214-A Yurt Dışı Doktora Sırası Araştırma Burs Programı ve Avrupa Dayanışma Programı Gönüllülük Projeleri Deneyim Paylaşımı Gerçekleştirildi
- Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hanife DURGUN COST Aksiyonu Çalışma Grubu Üyesi Olarak Seçildi
- Erasmus+ Proje Yaygınlaştırma Eğitimine Katılım
- Fakültemizde Yeni Göreve Başlayan Akademik Personellere Oryantasyon Eğitimi Verildi
- Dekan Ataması
- Sağlık Bilimleri Fakültesi Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
- Sağlık Bilimleri Fakültesi Akademik Ve İdari Personeline Yönelik Kalite Kültürü Eğitimi Gerçekleştirildi
Bilimsel Araştırma Süreçlerinde Yapay Zeka Araçlarının Kullanımı Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Fakültemizde 26 Mayıs 2025 tarihinde, Doç. Dr. Erhan Yaylak tarafından “Bilimsel Araştırma Süreçlerinde Yapay Zeka Araçlarının Kullanımı” başlıklı bir konferans düzenlendi. Konferans, akademik araştırma süreçlerinde yapay zekâ teknolojilerinin sunduğu olanaklar ve bu teknolojilerin etik kullanımı üzerine önemli bilgiler içermesi açısından büyük ilgi gördü.
Konferansta; literatür taraması, veri analizi, akademik yazım ve araştırma tasarımı gibi temel araştırma aşamalarında yapay zekâ destekli araçların nasıl etkili bir şekilde kullanılabileceği örneklerle anlatıldı. Ayrıca, yapay zekâ kullanımının araştırma kalitesine olan katkıları, karşılaşılabilecek sınırlılıklar ve dikkat edilmesi gereken etik ilkeler üzerine de kapsamlı değerlendirmeler yapıldı.
Konferans sonunda Prof. Dr. Nülüfer ERBİL tarafından Doç. Dr. Erhan YAYLAK’a teşekkür belgesi takdim edildi.
Katkılarından dolayı Doç. Dr. Erhan YAYLAK’a teşekkür ederiz.
