Sağlık Bilimlerinde Yapay Zeka Konulu Konferans Dr. Öğr. Üyesi Betül AKALIN Tarafından Online Olarak Gerçekleştirildi.

Fakültemizce düzenlenen 2021-2022 konferans ve seminer programları kapsamında  Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü öğretim üyesi  Dr. Öğr. Üyesi  Betül AKALIN tarafından  16/12/2021 tarihinde  “ Sağlık Bilimlerinde Yapay Zeka” konulu konferans online olarak gerçekleştirildi.Online olarak düzenlenen konferans programına Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer Erbil, akademik ve idari personeller  katıldı.Sağlık hizmetlerinde tanı, tedavi ve karar mekanizmalarında kullanılan yapay zeka uygulamaları anlatıldı.Konferans sonrası Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL  tarafından  Dr. Öğr. Üyesi  Betül AKALIN a teşekkür belgesi takdim edildi.

Eklenme Tarihi : 20-12-2021 10:52:28