2023-2024 Konferans Programı Kapsamında Doç. Dr. Nilgün GÖKTEPE Tarafından 'Takıma Dayalı Öğrenme' Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Fakültemiz 2023-2024 eğitim öğretim yılı konferans programı kapsamında Hemşirelik Bölümü Hemşirelikte Yönetim Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Nilgün GÖKTEPE tarafından 16/04/2024 tarihinde "Takıma Dayalı Öğrenme" konulu konferans gerçekleştirildi. Konferans programına Sağlık Bilimleri Fakültesi  Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Nurgül BÖLÜKBAŞ ile Prof. Dr. Taşkın KILIÇ, akademik ve idari personeller, öğrenciler katıldı. Konferans sonrası Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL tarafından Doç. Dr. Nilgün GÖKTEPE’ye teşekkür belgesi takdim edildi.

Eklenme Tarihi : 18-04-2024 09:35:23