2021-2022 Konferans ve Seminer Programları Kapsamında Doç. Dr. Taşkın KILIÇ Tarafından "Akıllı Sağlık Ekosistemi Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Fakültemizce düzenlenen 2021-2022 konferans ve seminer programları kapsamında Sağlık Yönetimi Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Taşkın KILIÇ tarafından 17/01/2022 tarihinde “Akıllı Sağlık Ekosistemi”” konulu konferans gerçekleştirildi.

Konferans programına Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nurgül BÖLÜKBAŞ ile akademik ve idari personeller katıldı.

Konferansta Akıllı Sağlık Sistemi ve sağlık hizmetlerinin geleceği konularında bilgiler verildi.

Konferans sonrası Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL tarafından Doç. Dr. Taşkın KILIÇ’ a teşekkür belgesi takdim edildi.

Eklenme Tarihi : 19-01-2022 13:47:54