2022-2023 Konferans Programı Kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Kader ELDEMİR Tarafından 'Multipl Skleroz Hastalarında Pilates 'Konulu Seminer Gerçekleştirildi

Fakültemiz tarafından düzenlenen 2022-2023 konferans programı kapsamında Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Nörolojik Fizyoterapi Rehabilitasyon Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Kader ELDEMİR tarafından 09/03/2023 tarihinde "Multipl Skleroz Hastalarında Pilates '" konulu konferans gerçekleştirildi. Konferans programına Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Nurgül BÖLÜKBAŞ ve Doç. Dr. Taşkın KILIÇ ile akademik ve idari personeller katıldı. Konferans sonrası Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL tarafından Dr. Öğr. Üyesi Kader ELDEMİR'e teşekkür belgesi takdim edildi.

Eklenme Tarihi : 10-03-2023 12:06:26