2022-2023 Konferans Programı Kapsamında Prof. Dr. Nurgül BÖLÜKBAŞ Tarafından ' Parenteral İlaçlarda Cam Partikül Kontaminasyonu' Konulu Seminer Gerçekleştirildi

Fakültemiz tarafından düzenlenen 2022-2023 konferans programı kapsamında Dekan Yardımcısı ve Hemşirelik  Bölümü öğretim üyesi  Prof. Dr. Nurgül BÖLÜKBAŞ  tarafından 27/04/2023 tarihinde "Parenteral İlaçlarda Cam Partikül Kontaminasyonu" konulu konferans gerçekleştirildi. Konferans programına Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Taşkın KILIÇ ile akademik ve idari personeller katıldı. Konferans sonrası Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL tarafından Prof. Dr. Nurgül BÖLÜKBAŞ'a teşekkür belgesi takdim edildi.

Eklenme Tarihi : 02-05-2023 13:43:05