Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Aslıhan ÇATKER Tarafından 'Bilişim Teknolojileri Bağımlılığı ile Mücadele:Bilinçli, Güvenli, Etkin Kullanım' Konulu Online Konferans Gerçekleştirildi

Fakültemiz Hemşirelik  Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Aslıhan ÇATIKER  tarafından Üniversitemiz personellerine ve öğrencilerine yönelik olarak 02/05/2023 tarihinde "Bilişim Teknolileri Bağımlılığı ile Mücadele:Bilinçli, Güvenli, Etkin Kullanım" konulu online konferans gerçekleştirildi. Online konferans programına Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Nurgül BÖLÜKBAŞ ve Prof. Dr. Taşkın KILIÇ ile üniversitemiz akademik ve idari personeller katıldı. Konferans sonrası Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL tarafından Dr. Öğr. Üyesi Aslıhan ÇATKER'e teşekkür belgesi takdim edildi.

Eklenme Tarihi : 02-05-2023 13:59:06