2022-2023 Konferans Programı Kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Mustafa AMARAT Tarafından 'Değer Temelli Sağlık Hizmetleri Paydaş Görüşleri' Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Fakültemiz tarafından düzenlenen 2022-2023 konferans programı kapsamında Sağlık Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Mustafa AMARAT tarafından 04/05/2023 tarihinde "'Değer Temelli Sağlık Hizmetleri Paydaş Görüşleri" konulu konferans gerçekleştirildi. Konferans programına Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Nurgül BÖLÜKBAŞ ile akademik ve idari personeller katıldı. Konferans sonrası Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Nurgül BÖLÜKBAŞ  tarafından Dr. Öğr. Üyesi Mustafa AMARAT'a teşekkür belgesi takdim edildi.

Eklenme Tarihi : 05-05-2023 16:43:34