2022-2023 Konferans Programı Kapsamında Arş. Gör. Dr. Emine KOÇYİĞİT Tarafından 'Türkiyenin Değişen Beslenme Alışkanlıkları ve Beslenme Rehberleri' Konferans Gerçekleştirildi

Fakültemiz tarafından düzenlenen 2022-2023 konferans programı kapsamında Beslenme ve Diyetetik  Bölümü Arş. Gör Dr. Emine KOÇYİĞİT tarafından 09/05/2023 tarihinde "Türkiyenin Değişen Beslenme Alışkanlıkları ve Beslenme Rehberleri" konulu konferans gerçekleştirildi. Konferans programına Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL , Dekan  Yardımcıları Prof. Dr. Taşkın KILIÇ ve Prof. Dr.  Nurgül BÖLÜKBAŞ ile akademik ve idari personeller katıldı. Konferans sonrası Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL  tarafından Arş. Gör Dr. Emine KOÇYİĞİTe  teşekkür belgesi takdim edildi.

Eklenme Tarihi : 10-05-2023 16:17:25