2022-2023 Konferans Programı Kapsamında Arş. Gör. Dr. Duygu MATARACI DEĞİRMENCİ Tarafından 'Beslenme ve Mikrobiyata İlişkisi' Konulu Seminer Gerçekleştirildi

Fakültemiz tarafından düzenlenen 2022-2023 konferans programı kapsamında Beslenme ve Diyetetik  Bölümü Arş. Gör Dr. Duygu MATARACI DEĞİRMENCİ  tarafından 18/05/2023 tarihinde "Beslenme ve Mikrobiyata İlişkisi" konulu konferans gerçekleştirildi. Konferans programına Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL , Dekan  Yardımcıları Prof. Dr. Taşkın KILIÇ ve Prof. Dr.  Nurgül BÖLÜKBAŞ ile akademik ve idari personeller katıldı. Konferans sonrası Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL  tarafından Arş. Gör Dr. Duygu MATARACI DEĞİRMENCİye teşekkür belgesi takdim edildi.

Eklenme Tarihi : 22-05-2023 15:58:15