Dekanımız Prof. Dr. Nülüfer ERBİL TÜBİTAK Tarafından Projeleri Desteklenmeye Hak Kazanan Fakültemiz Öğretim Elemanları ve Öğrencilerini Makamında Tebrik Etti

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2023/1 Dönemi Kapsamında,  öğretim üyesi Doç. Dr. Hacer GÖK UĞUR'un danışmanlığında  Hemşirelik Bölümü  öğrencileri Simge TOMBUL, Sedanur YOL, Eminegül UYSAL ve Zeynep HANCI ile birlikte yürüttüğü "Hafif Düzeyde Zihinsel Engelli Ortaokul Öğrencilerine Dans Destekli Verilen El Hijyeni Eğitiminin Öğrencilerin El Yıkama Becerilerine Etkisi"  başlıklı çalışma, ile Hemşirelik Bölümü Arş. Gör. Burçin IRMAK danışmanlığında Fakültemiz Hemşirelik Bölümü öğrencileri Özge Bircan ve Buse Ak ile birlikte yürüttüğü "Hemşirelik Öğrencilerinin Akademik Öz Yeterlilik, Klinik Karar Verme Düzeyi ve Klinik Uygulamalara Yönelik Tutumları" başlıklı çalışması ve Sağlık Yönetimi Arş. Gör. Deniz GÜNEŞ'in danışmanlığında Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencisi Rümeysa TOSUN'un ile birlikte yürütttüğü "Sağlık Çalışanlarında Malpraktis Korkusunun İşe Bağlı Tükenmişlikleri Üzerine Etkisi" başlıklı çalışma destek almaya hak kazanmıştır. Dekanımız Prof. Dr. Nülüfer ERBİL projeleri ile destek almaya hak kazanan ilgili  öğretim elemanları ve öğrencilerini makamında kabul ederek tebrik etmiş ve  başarılarının devamını dilemiştir.

Eklenme Tarihi : 04-10-2023 14:24:20