Fakültemiz Sağlık Yönetimi Bölümü tarafından 02/05/2024 Tarihinde Yalın Hastane Çalıştayı Gerçekleştirilmiştir

Fakültemiz Sağlık Yönetimi Bölümü tarafından 02 Nisan 2024 Perşembe günü Yalın Hastane Çalıştayı saat 10:30’da Şahin Dere Konferans Salonu’nda Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Taşkın KILIÇ’ın ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nülüfer Erbil’in açılış konuşmaları ile başlamıştır. Açılış konuşmalarının ardından Prof. Dr. Taşkın KILIÇ’ın moderatörlüğünde Bursa İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hayrettin GÖÇMEN “Bir kamu hastanesinde yalın yönetim iyi uygulama örnekleri” konulu sunumunu gerçekleştirmiştir. Ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi Hemşirelik Bölümü öğretim elemanı Dr. Çiğdem TORUN KILIÇ “Kliniklerde yalın yönetim uygulaması örneği” konulu sunumunu gerçekleştirmiştir. Sunumların ardından Sağlık Yönetimi Bölümü Öğretim üyeleri Prof. Dr. Taşkın KILIÇ, Doç. Dr. Turgut Şahin, Doç. Dr. İsmail KABAN ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa AMARAT’ın moderatörlüğünde yalın hastane konusu katılımcılar ile birlikte interaktif olarak tartışılmıştır. Çalıştaya Ordu ve Giresun ilinde yer alan sağlık kurumlarının yöneticileri, akademisyenler ve öğrencileri katılım sağlamıştır.

Eklenme Tarihi : 07-05-2024 09:58:16