2023-2024 Konferans Programı kapsamında Prof. Dr. Şenol SEZER tarafından "Yükseköğretimde Öğrenci Merkezli Öğrenme" Konulu Konferans Yapıldı.

Fakültemiz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Konferans Programı kapsamında Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Şenol SEZER tarafından 06/05/2024 tarihinde "Yükseköğretimde Öğrenci Merkezli Öğrenme" konulu konferans gerçekleştirildi. Konferans programına Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nülüfer Erbil, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Nurgül BÖLÜKBAŞ ile Prof. Dr. Taşkın KILIÇ, akademik ve idari personelleri katıldı. Konferans sonrası Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nülüfer ERBİL tarafından Prof. Dr. Şenol SEZER’e teşekkür belgesi takdim edildi.

Eklenme Tarihi : 07-05-2024 16:43:47